UP by EL AL

Emelet: 9. emelet - Irodák
Webcím: www.flyup.comenHungaryPagesHomePage.aspx

Információk az üzletről

UP by EL AL: diszkont modellben, de nem fapadosan


Az UP by EL AL a diszkont szegmens felső kategóriáját képviseli, így a gépeken két osztályra lehet üléseket foglalni, a bővebb szolgáltatást és átlagtól jóval tágasabb üléstávolságot biztosító Economy Plus és a hagyományos Economy (turista) osztályra.

Az UP by EL AL utasai már az internetes foglaláskor rugalmasan eldönthetik, hogy milyen szolgáltatást kívánnak igénybe venni, hogy mi az, amiért esetleg hajlandók többet fizetni és mi az, amiért nem szeretnének fölösleges kiadásokat, vagyis a szolgáltatást személyre szabottan használhatják .

up-repulo

Az UP egyik legfontosabb mottója, hogy kizárólag azokért a szolgáltatásokért kér pénzt, amelyet az utas igénybe is szeretne venni, ezért rögtön kétféle díjcsomagot kínál. Az UP Basic jegy lényegében semmilyen extrát nem tartalmaz. Amennyiben az utas több poggyászt, fedélzeti ellátást, vagy előre foglalt ülőhelyet szeretne, a jegyáron felül külön fizetnie kell. Ezzel szemben az UP Smart-ot foglalóknak már szélesebb a jegyárban foglalt választási lehetőségük, valamint a Ben Gurion repülőtér King David váróját is igénybe vehetik, míg a járat indulására várnak.

Számos hagyományos légitársasági szolgáltatás azonban továbbra is minden UP by EL AL utas rendelkezésére áll, úgy mint pl. a díjtalan személyes és telefonos ügyfélszolgálat, a kényelmes, utashídról történő be és kiszállítás, innivaló a fedélzeten, valamint a díjtalantalanul fedélzetre vihető maximum 8 kg-os kézipoggyász lehetősége.

Az UP utasai továbbra is élvezhetik a világ legbiztonságosabb légitársaságának tartott EL AL kiváló szolgáltatásait.

Elérhetőségeink:

web: www.flyup.com
Facebook: www.facebook.com/ELALHungary
Cím: Millennium Center, 1052 Budapest. Piarista u. 4. 9. emelet (Bejárat Váci u. 19-21 felöl)
Fax: 36 (1) 266-2973
Telefon: + 36 (1) 266-2970
E-mail: hu.elal@elal.co.il
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 9.00-17.00
Hasonló irodák

  • Nincsenek hasonló irodák!

Szolgáltatásaink

Kövessen minket!