Magunkról

A belváros szívében, az 5. kerületben elhelyezkedő Millennium Center 1997-ben nyitotta meg kapuit. Az irodákat, bevásárlóközpontot és apartmanházat is magában foglaló Millennium Center a Régiposta, a Váci, a Piarista és a Galamb utcák által körbehatárolt területen található. A Center az 1870-es években épített híres vasáru-kereskedés, a VASUDVAR helyén került kialakításra, Finta József tervei alapján, aki a Piarista utcai homlokzat mellett megtartotta a Vasudvar harmónikus térarányát és acél öntöttvas szerkezetét is. Az értékmentés és helyreállítási munkálatok mellett, korszerű és részletmegoldásaiban is modern kiegészítések társultak.

Az üzletház 3 szintes és 3 bejárattal rendelkezik (Régiposta u., Váci u. és Piarista u.), alatta kétszintes mélygarázs található, amely a Piarista utca felöl közelíthető meg. A Center részét képező irodaház 8 szintes, rugalmasan alakítható irodákkal.

A Millennium Centerben a Marriott szállodalánc által üzemeltetett Marriott Executive Apartments nevű apartmanház található, mely 108 szobával és 4 tárgyalóteremmel rendelkezik.

Szolgáltatásaink

Kövessen minket!