ESSENCE BEAUTY szépségszalon

Emelet: 1. emelet - Üzletek
Webcím: www.essencebeauty.hu

Projekt leírása

Az ESSENCE BEAUTY szépségszalonban kellemes környezetben várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit „más” bőrbe bújni. Exkluziv üzletünkben a hagyományos kezelések mellett az új Phytomer kényeztető terápiával és a már megszokott magas szintű szakmai háttérrel várjuk kedves vendégeinket. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és nem utolsó sorban szinvonalas környezetünkkel célunk hosszú távra megnyerni szépülni vágyok bizalmát.

A test kultusza, a bőr minősége számunkra elsődleges célok. Korunk megköveteli a szépség feletti uralmat, hogy az ember büszke lehessen arra, amit a tükörben lát. A nők mindig is vágytak a szépre, a szépség iránti igényük ma is töretlen. Persze a férfiak sem maradhatnak le, így mára sokan megértik, hogy a sikeres férfi egyik ismérve a \"jól ápoltság\".

dsc-0259-mid-20111111160808-3
Az ESSENCE BEAUTY szépségszalonban kellemes környezetben várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit „más” bőrbe bújni

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink számára a legfejlettebb és legjobb minőségű technológiák, hatóanyagok felhasználásávak azonnal látható vagy érezhető eredményeket érjünk el.
Hagyja magát elvarázsolni és ha jól érezte magát, vezessen be másokat is az EssenceBeauty világába. Célunk az Ön elégedettsége és ajánlása, mert hisszük, hogy ha valami jó azt szívesen is ajánljuk családunknak, barátainknak. 2005 óta működő szalonunk referenciái között szerepelnek magyar és külföldi modellek, televiziós személyiségek, diplomaták, szállóvendégek, fialatalok és idősek, családanyák és tanulók és még sokan mások, akiket felsorolni is szinte lehetelen.

Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az EssenceBeauty világát!

Szolgáltatásaink:

- arc-, szem-, regeneráló- és fiatalitó kezelések
- mezoterápia -Tű nélküli mezoterápia
- mikrodermabrációs kezelés
- 3D szempillahosszabitás (Xtreme Lashes)
- Testkezelések: cellultis, alakformálás LPG kezeléssel
- Testmasszások: teljes és részleges masszázs, gyógy - és svédmasszázs, ayurvédikus és tibeti fejmasszázs

Elérhetőség:

EssenceBeauty Szépségszalon
1052 Budapest, Piarista u. 4 (bejárat a Váci utca 19-21 felől)
e-mail: essencebeauty@freemail.hu
tel.: +36.30.239.1132

Szolgáltatásaink