Hírek - Millennium Center

Karácsonyi vásár 2011-ben is a Millennium Centerben

December 5 és 18 között rendezik meg Budapesten a Millennium Center Karácsonyi Vásárát. Az ünnepi rendezvénnyel kapcsolatban Schulhof Petra PR Managert kérdeztük.
- Először rendezik meg a Millennium Centerben a Karácsonyi Vásárt?
- Nem, ez a második év, hogy Karácsonyi Vásárt rendezünk a Millennium Centerben, és reméljük, hogy ez a hagyomány jövőre is folytatódik. Úgy gondoltuk, hogy a központi, belvárosi elhelyezkedés, és az épület adottságai tökéletesek egy ilyen jellegű rendezvény befogadására. A látogatók a Center állandó üzleteinek kínálata mellett hangulatos, tágas helyen, kényelmesen, melegben válogathatnak a tradícionális karácsonyi termékek között.

Második alkalommal rendezik meg a Karácsonyi vásárt a Millennium centerben

December 5 és 18 között rendezik meg Budapesten a Millennium Center Karácsonyi Vásárát

- Miért érdemes ellátogatni Önökhöz? Milyen programokkal, szolgáltatásokkal várnak kicsiket és nagyokat ebben a két hétben?
- Hét közben a Millennium Center a szokásos nyitvatartással üzemel. A hétvégeken viszont az állandó üzletek akciói mellett, számos kiállítóval, árussal, főzőbemutatóval várjuk az érdeklődőket. December 11-én délután és 17-én délelőtt pedig gyermeksarokkal kedveskedünk a hozzánk látogató kicsiknek.

Millennium Center Karácsonyi Vásár - hangulatos hely, tradícionális karácsonyi termékek

Péntek délutántól vasárnap délutánig számos szolgáltatással várják érdeklődőket

Ízelítőül: Borok és borászati kellékek, kerámiák és dísztőrök, festmények, karácsonyi dekorációk, élő tojásfestés, főzőbemutató Jamie Oliver termékekből, konyhai felszerelések, szalmavirágból készült ajándékok és koszorúk, Raj Ráhel egyedi süteményei, Avon tanácsadás, Pastor Anni divattervező, Abigail Galéria - képbemutató, gyermekek által készített kézműves termékek, valamint forralt bor, mézes sütik, marcipán termékek, ajándékutalványok a Budapest Marriott Hoteltől.

- A Millennium Centerben található üzletek tekintetében miben lesz más ez a két hét?
- Az üzletek különféle akciókkal készülnek, illetve ajándékokkal kedveskednek a náluk vásárlóknak.

Szolgáltatásaink